Czesiu Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Witam. Proszę o pomoc, gdy jadę samochodem to uruchamia się sygnalizacja nie zapiętych pasów bezpieczeństwa pasażera, pomimo że nikogo tam nie ma. Gdy ja też odepne pasy to sygnalizacja mojego fotela to nie reaguje. W tym czasie mam zapięty pas pasażera. Ponadto świeci się ikonka poduszki powietrznej od momentu włączenia silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoog Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Sprawdz kable pod siedziskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesiu Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 W dniu 23.08.2022 o 22:03, przemoog napisał: Sprawdz kable pod siedziskiem Sprawdzone, problem ten sam. Czy czasami mata nacisku jest do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi