jarek16x Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Witam chciałem się dowiedzieć jakie macie u Siebie wskazania przepływomierza w X-trial YD22DDTI, walczę z nadmiernym zadymieniem, wtryski były sprawdzane , są ok , dolot szczelny sprawdzany dymem, egr zaślepiony, wskazania jakie mi pokazuję to przy max obciążeniu dochodzi do 1000mg a u was jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoog Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Najpierw to sprawdź intercooler bo się rozszczelnia w tych autach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek16x Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Jak pisałem wyżej cały dolot został sprawdzony dymem pod ciśnieniem, jedynie mała nieszczelność była między maf a turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi