Emcia Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Hej wszystkim mam taki problem ze z pilota mi się nie zamyka , baterie wymieniłam zeby nie było w środku z przycisku wszystko mi zamknie bezpieczniki tez sprawdziłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Jeden czy oba kluczyki? bo nie napisales. Rozlaczyc akumulator na jakis czas, moze pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emcia Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Mam tylko jeden kluczyk rozlaczenie akumulatora nic nie daje naciskam na pilocie nie działa nic nawet kierunkowskazy nie mrygaja , żadne drzwi się nie zamykają jak włożę kluczyk w drzwi od kierowcy to zamyka tylko te jedne drzwi 2 godziny temu, Banan61 napisał: Jeden czy oba kluczyki? bo nie napisales. Rozlaczyc akumulator na jakis czas, moze pomoze. Jak już to nie „napisałaś”?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 26 minut temu, Emcia napisał: Jak już to nie „napisałaś”?? Sorry, nie spojrzalem. ? Sprobuj tak, zamknij auto bedac w srodku i zobacz czy otwozysz kluczykiem. JAK nie to tylko serwis jest w stanie sprawdzic czy kluczyk dziala, dziala prawidlowo. Czytalem na innych forach, ze fale radiowe z pobliskiego nadajnika maga miec wplyw. Przeparkuj auto, zakupy,praca i sprawdz - nie zartuje, tak powiedzieli w sewisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emcia Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Wiesz sprawdzalam z kluczykiem na forum włożyć do stacyjki przytrzymać przyciski aż będą kierunki mrugać czy jakoś tak i zrobiłam i nadal nic zrobilam tak jak mówiłeś tez nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolti2 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Pewnie uszkodzony styk w przycisku. Klucz do naprawy. Przelutują i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 19 godzin temu, Emcia napisał: z pilota mi się nie zamyka A otwiera? 16 godzin temu, Emcia napisał: jak włożę kluczyk w drzwi od kierowcy to zamyka tylko te jedne drzwi Z przycisków na przednich drzwiach i klapie bagażnika zamyka prawidłowo? 15 godzin temu, Banan61 napisał: fale radiowe z pobliskiego nadajnika maga miec wplyw Bzdura to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emcia Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Sprawa załatwiona okazało się ze stacyjka nie odskakuje i komputer myśli ze kluczyk nadal w stacyjce . Jeden kabelek na szybko tak odpięty i wszystko gra a stacyjkę na spokojnie po podróży wymienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 1 godzinę temu, Emcia napisał: Sprawa załatwiona okazało się ze stacyjka nie odskakuje i komputer myśli ze kluczyk nadal w stacyjce . Jeden kabelek na szybko tak odpięty i wszystko gra a stacyjkę na spokojnie po podróży wymienie Może wystarczy psiknąć do stacyjki jakimś bezsilikonowym "smarowidłem" do zamków w spray'u, po czym popracować chwilę kluczykiem w stacyjce. Warto przynajmniej spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emcia Opublikowano 8 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 W dniu 7.09.2022 o 11:14, Andrzej G napisał: Może wystarczy psiknąć do stacyjki jakimś bezsilikonowym "smarowidłem" do zamków w spray'u, po czym popracować chwilę kluczykiem w stacyjce. Warto przynajmniej spróbować. A jakim bo jak zapytałam się o wd40 to mi zakazali ??? siorcia panowie ale ja się sama robię i nie zawsze wiem co wolno a co nie wolno ?jak to baba ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 2 godziny temu, Emcia napisał: A jakim bo jak zapytałam się o wd40 to mi zakazali I mieli rację. Podjedź lub zadzwoń do jakiegoś sklepu, lub serwisu rowerowego i zapytaj o olej bezsilikonowy, bo to typowy olej do smarowania łańcuchów rowerowych, zamków drzwiowych ... Ja swego czasu kupiłem w Lidlu "BAUFIX" - olej uniwersalny, rozpuszczalnik rdzy, bezsilikonowy. Mam go od lat, smarowałem nim stacyjki i zamki w kolejnych samochodach, zamki w drzwiach, łańcuch rowerowy ... bo do tego służy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emcia Opublikowano 8 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Ok dzieki 3 minuty temu, Andrzej G napisał: I mieli rację. Podjedź lub zadzwoń do jakiegoś sklepu, lub serwisu rowerowego i zapytaj o olej bezsilikonowy, bo to typowy olej do smarowania łańcuchów rowerowych, zamków drzwiowych ... Ja swego czasu kupiłem w Lidlu "BAUFIX" - olej uniwersalny, rozpuszczalnik rdzy, bezsilikonowy. Mam go od lat, smarowałem nim stacyjki i zamki w kolejnych samochodach, zamki w drzwiach, łańcuch rowerowy ... bo do tego służy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emcia Opublikowano 9 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 A jeszcze chłopaki jedno pytanie jaki dobry olej dać do 1.6 dci 360? Bo napisałam tam gdzie temat z olejami ale nikt mi nie odpisuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 51 minut temu, Emcia napisał: A jeszcze chłopaki jedno pytanie jaki dobry olej dać do 1.6 dci 360? Bo napisałam tam gdzie temat z olejami ale nikt mi nie odpisuje ? Emcia jakąś Ty niecierpliwa,zerknij tam jeszcze raz ktoś chce Ci pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emcia Opublikowano 9 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 6 godzin temu, MisilYE napisał: Emcia jakąś Ty niecierpliwa,zerknij tam jeszcze raz ktoś chce Ci pomóc ? Kurde Bo wiesz Ja w cieplej wodzie ko? ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emcia Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Dobra chłopaki nie robię nowego tematu by nie mówili ze śmietnik robię ale normalnie chyba wezme siekierę w sumie nic wielkiego i w sumie zbytnio nie używam ale stało się Nawi mi świruje tzn jest włożona karta daje adres wszystko Ok ale po paru minutach mi wyskakuje włóż karte SD i muszę ja wyjąc i włożyć i znów to samo nie wiem czy tam coś włożyć ? extra patyczek ? karte przecierała ale po paru minutach od włożenia znów mi pokazuje włóż karte . Muszę całe radio wymienic czy macie jakiś patent na to ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 przepis dotyczy NC2 / NC3 Miałem nie tak dawno podobne wariactwo w NC3 i kartą v7 z tym że inny problem ... Kombinowałem jak łysy pod górkę, ale problem wracał - niebieski ekran i coś tam chciało się aktualizować. Jak mi się wyczerpał koszyk pomysłów, skorzystałem z dostępnej w MENU NC opcji przywrócenia do ustawień fabrycznych. Psikusy znikły, ale znikły też wszystkie zapisane wcześniej moje prywatne POI i ustawienia. Najważniejsze po tej operacji, że navi pracuje jak powinna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emcia Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 14 minut temu, Andrzej G napisał: przepis dotyczy NC2 / NC3 Miałem nie tak dawno podobne wariactwo w NC3 i kartą v7 z tym że inny problem ... Kombinowałem jak łysy pod górkę, ale problem wracał - niebieski ekran i coś tam chciało się aktualizować. Jak mi się wyczerpał koszyk pomysłów, skorzystałem z dostępnej w MENU NC opcji przywrócenia do ustawień fabrycznych. Psikusy znikły, ale znikły też wszystkie zapisane wcześniej moje prywatne POI i ustawienia. Najważniejsze po tej operacji, że navi pracuje jak powinna. Hmm Ok ale kurde skąd mogę wiedziec czy to NC2 czy NC3 a nie co inne jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Godzinę temu, Emcia napisał: Hmm Ok ale kurde skąd mogę wiedziec czy to NC2 czy NC3 a nie co inne jeszcze Skoro Ty nie wiesz co tam masz, to skąd my niby mamy wiedzieć, jak to naprawić Niezależnie od Twojej wiedzy/niewiedzy, możesz chyba sprawdzić, czy masz w MENU NC opcję przywrócenia do ustawień fabrycznych. Korzystając z tej funkcji na pewno nie uszkodzisz sprzętu. Co najwyżej utracisz dane o których wspomniałem wcześniej. A tak na marginesie - gdybyś trochę uszczegółowiła dane w profilu (dot. auta). Rocznik, wersja wyposażenia, etc , nasza szklana kula miałaby ułatwione zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emcia Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 ???? dobra już zrobiłam byłam nawet na teście działa a profil hmm za raz sprawdze bo tam tylko widziałam ze numery tablicy chcą ? 46 minut temu, Andrzej G napisał: Skoro Ty nie wiesz co tam masz, to skąd my niby mamy wiedzieć, jak to naprawić Niezależnie od Twojej wiedzy/niewiedzy, możesz chyba sprawdzić, czy masz w MENU NC opcję przywrócenia do ustawień fabrycznych. Korzystając z tej funkcji na pewno nie uszkodzisz sprzętu. Co najwyżej utracisz dane o których wspomniałem wcześniej. A tak na marginesie - gdybyś trochę uszczegółowiła dane w profilu (dot. auta). Rocznik, wersja wyposażenia, etc , nasza szklana kula miałaby ułatwione zadanie Profil uzupełniony ale rok to w model musiałam napisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Zrób foto radia i wstaw ,ułatwi to znacznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 @ Emcia - QQ 2013 były montowane najpierw NC1 , a później NC3 Myślę, że wskażesz na obrazku, który z wariant masz na pokładzie. Nie szukałaś w MENU funkcji przywrócenia NC do ustawień fabrycznych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emcia Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 To 1 zrobiłam w menu do fabrycznych a wy panowie to chyba macie już taka mentalność słuchacie co chcecie usłyszeć przecież napisałam ze ju zrobiłam i byłam już jeździć tez czy nie będzie mi jeszcze świrować DziekujeA tak na na marginesie to mam tego kaszalotka w najgorszej wersji 1.6 dci 360 bo na szybko kupowałam bo mój z 2009 tekna z 1.5 silnikiem nie dość ze mol był to po małej stłuczce której miałam ,bez kitu była zrobiona przy prędkości 20km/h ale powiem ze wyglądał jakby ciężarówka w niego wjechała ? - blacharz mi go spier… i wogole masakra były nie nadawał się na trasę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zrób foto radia i wstaw ,ułatwi to znacznie Ja wiem wiem ale tu u was na forum to …. Dobra już umiem wstawiać foty wcześniej nie wiedziałam co i jak ???przyznaje się bez bicia Możecie się śmiać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 5 minut temu, Emcia napisał: wy panowie to chyba macie już taka mentalność słuchacie co chcecie usłyszeć przecież napisałam ze ju zrobiłam i byłam już jeździć tez czy nie będzie mi jeszcze świrować Słuchamy i czytamy, ale czasami coś umknie Nie uogulniaj opinii o facetach, by się nie nadziać na ostrą ripostę w stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emcia Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 ????ty myślisz ze mnie to zaboli ??? to nie takie numery ze mną bruner ??? daj coś mocniejszego maleńki ???? ?????? 6 minut temu, Andrzej G napisał: Słuchamy i czytamy, ale czasami coś umknie Nie uogulniaj opinii o facetach, by się nie nadziać na ostrą ripostę w stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi