DobryZGR Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Witam, mam do was pytanie czy u was w primerach też drzwi mają inny kolor niż całe auto czy wszytskie są klepane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 ja mam kolor BW9G ale żadnej różnicy kolorów miedzy drzwiami nie mam a wiem że miedzy kolorami czasami jest parę odcieni różnicy niby ten sam kolor ale odcień inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZGR Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 26 minut temu, Devil1986 napisał: ja mam kolor BW9G ale żadnej różnicy kolorów miedzy drzwiami nie mam a wiem że miedzy kolorami czasami jest parę odcieni różnicy niby ten sam kolor ale odcień inny No o to mi chodzi że kolor ten sam a odcienie jakby nie wiem jedna warstwa a gdzie nie gdzie z 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Może warto by było sprawdzić miernikiem grubości lakieru.. wychodzą czasami interesujące kwiatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi