DobryZGR Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Witam, mam do was pytanie odnośnie prawej strony mojego auta dokładniej to chodzi o migacz jak włączam prawy migacz to przygasa się stop przy mrugnięciu kierunku przy przygaśnięciu zaś się rozjaśnia stop nie wiem o co chodzi również prawy Xenon nie chce świecić jest taka drobna mała kropeczka i nic więcej nie da się tak jeździć proszę o pomoc postaram się dostarczyć film o co mi chodzi ale raczej napisałem jasno jak nie to pytajcie ale może wiecie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 sprawdź masę na lampie a ksenon może poprostu skończył się żarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZGR Opublikowano 12 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 1 minutę temu, DINO napisał: sprawdź masę na lampie a ksenon może poprostu skończył się żarnik Gdzie ja sprawdzić powiedz mi na kostce czy jest jakiś kabel osobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 kostka, P12 miały z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZGR Opublikowano 12 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 22 minuty temu, DINO napisał: kostka, P12 miały z tym problem Co muszę dokładnie zrobić odpac kostkę i co dalej ja na elektronice i elektryce to noga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 znajdź tam masę, wyczyść kostkę możesz dodać dodatkową masę i zobaczyć czy jest OK, zrób tak w obu światłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZGR Opublikowano 12 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Teraz, DINO napisał: znajdź tam masę, wyczyść kostkę możesz dodać dodatkową masę i zobaczyć czy jest OK, zrób tak w obu światłach Wporzadku liczę że samemu mi się uda ogarnąć dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karabu Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi