kaj Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Witam, Szukałem ale nie znalazłem, Więc Pytam Szukam sposobu na Diagnostyke i ewentualną zmianę parametrów w nisanie Xtrail 2007 roku nie chodzi mi o rozwiązanie dla serwisów za kilka tysięcy złotych tylko coś do domowej diagnostyki usuwania błędów ale nie tylko tych z silnika lecz dodatkowo aribag, wypalanie DPF etc. elm daje rade połączyć się tylko z silnikiem w BMW był kabelek za kilkadziesiąt złotych i odpowiednie oprogramowanie nawet na telefonie dawało rade znalazłem jakieś chińskie klony nissan consult ale one są na 14 pianową wtyczkę a nie ODB może ta wtyczka też jest ale w innym miejscu jeżeli tak to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Skanerów diagnostycznych jest bardzo dużo... google da ci pogląd. Do wyboru do koloru..wybrać można coś pod siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi