tomaszkoza Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 3 miesiące temu dokonałem wymiany oleju i filtrów. olej to PETRONAS SYNTIUM 5000 DM i od kilku dni na zakrętach zapala się kontrolka oleju i ogólnie jest bardzo niski stan oleju. Auto nie ma żadnych wycieków i nie dymi na niebiesko, więc chyba nie bierze oleju . Proszę o poradę co jest nie tak z silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Co było wcześniej zalane? Oleju zalecany przez producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszkoza Opublikowano 1 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Od zakupu auta to będzie 4 lata to co roku zalewałem go petronasem a wcześniej to nie wiem jaki był stosowany olej bo auto było sprowadzone z Niemiec i nie było informacji jakim olejem był zalany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 A na pewno zalany odpowiednią ilością?Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszkoza Opublikowano 3 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 TAK oczywiście że zalewałem między minimum a maksimum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi