jajacek Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Witam. Czy da się zdemontować lampy w j10 po lifcie 2013r bez zdejmowania zderzaka. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Nie da się. Trzeba zdjąć zderzak. Przy bocznych ślizgach zderzaka (na błotnikach) jest śruba mocująca lampę. Ale zdjęcie zderzaka to nic strasznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajacek Opublikowano 5 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 No cóż,chcę założyć ledy w soczewkę i jakoś mi nie idzie wczoraj walczyłem że 2 godziny i nie dałem rady. Żarówki LED Philips 2 generacji mieszczą się w orginalną blaszkę i na niej udało mi się założyć tylko nie mogłem ustawić linii odcięcia i tak sobie pomyślałem że jakby bez zdejmowania to by szybciej poszło. Dzięki wielkie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa3791 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) Witam ostatnio robiłem to z prawej strony w QQ nie nie trzeba zdejmowac całego zderzaka odkręcic koło zdemontowac nadkole zdjąć baniaczek na plyn podkrecać srubki i pokombinowac ze zderzakiem ja lekko naciągnełem w dół zderzak i jest dojscie do śrub zeby zdemontowac lampę. Skręcic i z drugiej strony ten sam zabieg nic strasznego powodzenia. Pozdrawiam Edytowane 5 Października 2022 przez sowa3791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajacek Opublikowano 5 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Dzięki,będę miał czas to pokonbinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 23 godziny temu, sowa3791 napisał: ja lekko naciągnełem w dół zderzak i jest dojscie do śrub zeby zdemontowac lampę. Super, że jest taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi