Krzysztof1982 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Witam. Mam problem z otwieraniem drzwi kierowcy z pilota, po ok 30 min od zamknięcia nie jestem w stanie ich otworzyć, tylko mechanicznie, jak już otworzę to bez problemu się zamykają i otwierają,resztę drzwi otwieram bez problemu, mechanik mówił że trzeba wymienić zamek bo coś go blokuje. Są używane zamki ale nie wiem jaki kupić bo znalazłem z 3 i 6 pinami. Czy ktoś się orientuje jaki kupić. Nissan Qashqai 2018r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabanos682 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Doloczam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanNote Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Miałem problem z zamykaniem od kierowcy nissan note e11, kupiłem używany i jest ok działa wszystko jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi