Krzysztofak Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Witam czy jest możliwe automatyczne ryglowanie drzwi po ruszeniu autko nissan juke 2015po lifcie1 .6 tekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Witam jest w książce serwisowej czytałem ale teraz nie pamiętam tam jest napisane co trzeba zrobić ale ja tego u siebie nie stosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sakull Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 (edytowane) Dokładnie jest w ksiażce. Jak nie masz to mogę sprawdzić :-). Ustawiłem to poniewaz nie ma tego w default, po 10km/h zablokuje się zamek centralny. MECHANIZM BLOKADY DRZWI Z CZUJNIKIEM PREDKOŚCI. 1. Ustaw włacznik zapłonu w pozycji ON. 2. W przeciagu 20 sekund naciśnij i przytrzymaj przez 5 sekund w pozycji LOCK przycisk centralnego zamka. 3. Jesli operacja ta powiodła się, światła awaryjne zamigaja w nastepujacy sposób: - dwa razy - właczony - jeden raz - wyłaczony Powodzenia Edytowane 11 Lutego 2023 przez sakull Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironn Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Czy ktoś wie czy działa blokada drzwi w czasie jazdy w Juke F16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi