Jareck Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Dzień dobry. Zakup nowej sprężarki. Jaką firmę polecacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareck Opublikowano 30 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 W dniu 24.10.2022 o 18:07, Jareck napisał: Dzień dobry. Zakup nowej sprężarki. Jaką firmę polecacie? Pozdrawiam Dobry wieczór. Czy ktoś doradzi mi względem sprężarki klimatyzacji w Murano z51 2.5 dCi z 2010 roku? Planuje zakup nowej sprężarki ale nie wiem jaką firmę polecacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muranowyspa Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Jaką sprężarkę Pan kupił, czy wszystko dzisiaj jest ok? Moja właśnie padła i szukam jaką kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi