turbodiesel Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Witam W moim qashqai 2012 2.0 benzyna po sprowadzeniu nie bylo karty sd z mapami, mam nowa karte 16gb tylko nie wiem co i jak nagrac zeby wszystko dzialalo. Moze ktos mi napisac jezeli to mozliwe krok po kroku co i jak zrobic? Z gory serdecznie dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Instrukcja - Przygotowanie własnej karty SD dla Nawigacji, ZMIANA CID Tu masz wszystko opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbodiesel Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Radio spolszczone, potrzebuje pliki ktore wrzuce na karte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Masz linka na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matizeczek12 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 @Jaromega prosił bym o link z najnowszą mapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon1 Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 @jaromega dołączam się do prośby o nową mapę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Jest link w poście o spolszczeniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi