hubert406 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Cześć Panom,Czy w waszych autach też tak ciężko działa wspomaganie kierownicy? Odkąd jeżdżę więcej audi wydaje mi się że w Pulsarze działa wyjątkowo ciężko…. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Ciężko? Na upartego jednym palcem można kręcić kierownicą, a dwoma to już na 100% Jak dla mnie to nawet za lekko się kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 No właśnie też mi coś wydaje że kiedyś lżej chodziła…tylko co tam mogło się zepsuć , tu chyba jest wspomaganie elektryczne ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi