ABEL Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Dźwięk jest odczuwalny w kabinie auta gdy pracuje klimatyzacja , hałas znika po wyłączeniu AC . Z początku myślałem że to blacha osłony ociera o tarczę hamulcową, ale po zatrzymaniu auta odgłos szorowania nie ustał. Dźwięk to takie szorowanie jakby metal o metal. Może ktoś z użytkowników j11 na forum miał podobny problem i podzieli się informacją co jest przyczyną tej awarii i ewentualnie jakie mogą byc koszty naprawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Przestrzegałeś instrukcyjnego zalecenia by co najmniej raz/tydzień włączyć klimę ? Takie zalecenie mam w instrukcji Pulsara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABEL Opublikowano 13 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Nigdy nie wyłączałem , czasami auto stoi tydzień w garażu . Przeważnie drobne naprawy robię sam , podejrzewam sprzęgło klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi