gret Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Hey, Planuję zakupić drugi komplet kół na zimę. Na lato mam czujniki ciśnienia w oponach czy jeśli bym kupił drugie koła i założył zwykłe wentyle to system się sam wyłączy czy będzie błąd? Jeśli bym dokupił drugie czujniki to trzeba je w serwisie aktywować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Będzie komunikat, lepiej kupić zamontować i tyle. Można kupić ustawione pod konkretne auto/model. Nie potrzeba do tego ASO. Ja tak zrobiłem, wszystko śmiga, auto rozpoznaje oba komplety i prawidłowo lokalizuje koła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 dokładnie. Chyba że będziesz jak mój kuzyn sknera. I za każdym włączeniem silnika - będziesz wciskał enter wyłączający błąd ciśnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeks Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Felgi, opony zimowe i czujniki kupione na znanym portalu synchronizują się bezproblemowo już trzeci sezon.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi