AnaBlaBla Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Witam wszystkich Zaraz oszaleje. Wymieniłam akumulator i zniknęły mi opcje na wyświetlaczu komputera pokładowego np. zasięg w km. Czy ktoś już się spotkał z taka sytuacja? Może jest jakaś magia która przywróci wszystkie opcje? Jestem posiadaczką nissana qq 2009r silnik 2.0 disel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Antkowiak Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 U mnie w X-trail T31 2.0 dCi rocznik 2009 właśnie wydarzyło się to samo. Po odłączeniu akumulatora na czas wymiany dwumasy zniknęło średnie spalanie, zasięg, średnia prędkość i czas jazdy. Pozostały jedynie przebieg dzienny A i przebieg dzienny B. Sprawa jest świeża, i jak do tej pory rozwiązania brak. Oczywiście ASO zaprasza w celu podłączenia do kompa i wykonania diagnostyki ale oczywiście bez żadnej gwarancji że cokolwiek później będą w stanie pomóc, ponieważ nie mieli nigdy wcześniej takiej sytuacji ? Inne ASO natomiast nieoficjalnie mówi, że raczej woleli by mnie zniechęcić ceną niż wpuścić choćby na diagnostykę... Może ktoś znalazł rozwiązanie tego problemu albo choćby podpowie gdzie szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi