dzimi75 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Witam mam pytanie do użytkowników o otwierania klapy bagażnika z tyłu z nogi .jak wam się otwiera? Czy jest problem z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumimis Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Cześć, u mnie nie ma z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruko Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Witam. U mnie tez nie ma z tym zadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekB. Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Bez problemu otwieram ale...... Dwa razy uruchomił się alarm przy próbie "nożnego" otwierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlobas Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Potwierdzam, u mnie również przy otwieraniu "nożnym" klapy bagażnika, zamkniętego samochodu czasami uruchamia się alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi