michal771 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 szukałem w lupce i nic T 31 2008 ROK diesel 2.0 automat przebieg 235xxx jaki olej rekomendujecie do skrzyni automatycznej? czy musi być tylko nissanowski czy może być np motul-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Coś dzieje się ze skrzynią że chcesz wymieniać? Też chciałem wymienić profilaktycznie ale znajomy pracujący w serwisie nissana odradził mi i powiedział że jak się nic z nią nie dzieje to żeby nie ruszać. A olej kosztuje majątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 22 minuty temu, rademenez napisał: Coś dzieje się ze skrzynią że chcesz wymieniać? Też chciałem wymienić profilaktycznie ale znajomy pracujący w serwisie nissana odradził mi i powiedział że jak się nic z nią nie dzieje to żeby nie ruszać. A olej kosztuje majątek ? Dobrze Ci mechanik radził.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi