legion Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Witajcie, Auto w wakacje było na wymianie płynów w skrzyni, mostach, reduktorze i silniku. Zrobione w warsztacie w którym pan "niby" znał się i już takiego Pata robił (2012, 2.5 190km). Wczoraj po zdjęciu płyt i zderzaka (montuje wyciągarkę) odkryłem ze coś cieknie . Od wymiany przejechałem już z 7tyś km. Dodam ze pod autem nigdy nie było plam czy nawet kropek na płytkach. Jak dowiem się co to dokładnie to zmienię temat tak aby pasował do zagadnienia. Z góry dzięki za pomoc. R. Edytowane 1 Grudnia 2022 przez legion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczko Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Cześć. Sprawdź czy pod filtrem nie puszcza. Uszczelka sie podwinela. Miałem taki przypadek, raz ale był. Zabrudziło całą stronę. Nowy filtr załatwił sprawę. Pozdr Ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) 19 godzin temu, Mleczko napisał: Cześć. Sprawdź czy pod filtrem nie puszcza. Uszczelka sie podwinela. Miałem taki przypadek, raz ale był. Zabrudziło całą stronę. Nowy filtr załatwił sprawę. Pozdr Ml Cześć Dzięki za opowiedz - mam rozumieć ze to ścieka od filtra oleju tego co jest po lewej stronie silnika - patrząc od przodu. ? Może powinienem to dopisać ale wyciek jest od przodu po stronie kierowcy, jak widać odrobinę za paskami. Dzięki. Rafał Edytowane 2 Grudnia 2022 przez legion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 8 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Po poszukiwaniu w internecie instrukcji auta, jest to wyciek z okolic kompresora AC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi