MIROGN Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 (edytowane) Witam, muszę wymienić akumulator w T32 1,6 dci czy po odłączeniu aku radio będzie wołało kod? pytam ponieważ nie mam kodu do radia Edytowane 3 Grudnia 2022 przez MIROGN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slr Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Jak rok temu odpinałem aku do ładowania to nie wolał nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Profilaktycznie na czas wymiany można klemy podpiąć pod prostownik - strzeżonego Bozia strzeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIROGN Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Wymieniłam akumulator i faktycznie radio nie woła kodu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertN Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 On 12/3/2022 at 9:53 AM, MIROGN said: Hello, I need to replace the battery in the T32 1.6 dci, will the radio call the code after disconnecting the battery? I'm asking because I don't have the code for the radio Hello. I changed the battery last month, and no code was required. I understood that the code is coded in the car key. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi