gurmac Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Witam. Posiadam Juka 1.2 rocznik 2016. Przebieg zaledwie 32 tys. Na badaniu technicznym okazało się, że pojawiło się zapocenie między skrzynią, a silnikiem. Pan diagnosta powiedział, że jak patrzał to pojawiały się "bąbelki" na łączeniu. Czy miał ktoś podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Ja mam takie zapocenie, u mnie stoi w miejscu dlatego nic z tym nie robię, obawiam się, że jak to otworze to już poleci w koszty na grubo z dwumasą i całym kompletem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurmac Opublikowano 6 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Diagnosta powiedział, żeby obserwować czy nie będzie mocniej leciało. Ale zdziwiło mnie, że przy tak małym przebiegu mogą pojawić się takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Nalatałem już 160k, a i tak byłem zdziwiony, nie wiem czy to od strony silnika czy od skrzyni, tak czy tak gruba robota w moim przypadku. Zmieniałeś może olej skrzyni ? choć przy tym przebiegu pewnie nie Może jakiś kolega na forum już zamknął ten problem i się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurmac Opublikowano 6 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Mam to auto od nowości i olej był wymieniany co roku. Przy przebiegach 5-6 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) po co olej w skrzyni wymieniałeś co 5-6tys ? Edytowane 7 Grudnia 2022 przez salikartur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurmac Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 W silniku?. W skrzyni to czytałem że wymiana po około 60 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi