Marcin000111 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Witam pewnie temat był już poruszany ale nie mogę się nigdzie doszukać informacji . Chodzi mi o kontrolkę samochodu z kluczykiem na środku która się znajduje pod licznikami i miga mi na czerwono w momencie gdy wyciągnę kluczyk ze stacyjki i zamknę samochód poza tym nic się nie dzieje normalnie samochód odpala. Czy to jest normalna rzecz czy sygnalizuje jakąś awarie ? Proszę o pomoc . Samochód Nissan qashqai 2008 2.0 benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 To immobiliser. Tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziadekJanek Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi