Pizga_Swiss Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Cześć. Jakiś czas temu stałem się posiadaczem Micry k10 Super S z 1992r. O ile z zewnątrz wygląda dobrze tak pod spodem kryje kilka dziur w podłodze ? Pomysł urodził się na Japfeście, początkowo chciałem kupić Mazdę 323BF, ale nie trafiło się nic ciekawego. Pewnego dnia koleszka mający też k10 podesłał mi link do olx ? Tak właśnie zaczęła się przygoda nad trzecim moim projektem ? Wiadomo jak to z zakupami starych aut, na początku nie wyglądała najlepiej... W pierwszym tygodniu przyjechał od razu gwint i felgi żeby mieć jakiś punkt odniesienia, i mieć do czego się pasować. Gwint oczywiście z Polo 6N Felgi Japan Racing JR31 15x7,5j opony Nankang ns2-R 165/50/16 Znalazłem w szafie kierownicę Nardi z Alfy 155 Oczywiście nie obyło się bez pierwszych problemów więc musiałem zamówić śruby mimośrodowe z Whiteline żęby zrobić z przodu Camber, aktualnie przednie koła są pochylone o około 2,5/3st Tutaj pojawił się problem. Mając Camber z przodu zachciało mi się go z tyłu za czym poszły kolejne zakupy. Tylna belka w celach doświadczalnych kompletny swap hamulców tarczowych na tył do Polo 6N camber shimsy Kompletny brake swap na przód z Almery 2.0 Ostatnia faza jest właśnie w trackie robienia więc nie długo pojawi się update. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi