Bazyli120 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Cześć, Gdyby ktoś był zainteresowany mam na sprzedaż nowe, oryginalnie zapakowane podświetlane nakładki na progi G6950-1KA1A Cena 200 zł + wysyłka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 A to do pulsara? Bo po wklepaniu tego numeru google mówi, że to do juke'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyli120 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 A to do pulsara? Bo po wklepaniu tego numeru google mówi, że to do juke'a.Jeśli się nie mylę to jesteśmy aktualnie na forum Juke Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 A widzisz. Kliknałem na post na stronie głównej, z boku strony na forum - tam nie widać, które to forum. A jak weszło na wątek to od razu wyświetliło mi tak, że nie było nadal widać. Za to zobaczyłem, że masz pulsara i w sumie nie wiem co sobie myślałem,że osoba z pulsarem sprzedaje nakładki do pulsara... wklepałem numer na innej zakładce, pokazało, że juke i napisałem post. Dopiero później się zczaiłem. No i to cała hostoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi