zokan31 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Witam wszystkich ? Moja Almeria ma problem, mam kompresję 14,2 na 3 cylindrach a na jednym 13,5.autko na wolnych obrotach od czasu do czasu faluje i rozpędza się max do 150 i bardzo powoli.brak błędów w komputerze oraz przepustnica wyczyszczona.Moj silnik to 1.5 98 km a mam wrażenie że max 65?. Z góry dzięki za pomoc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 te silniki miały problem z wyciągającym się łańcuchem, może tu tkwi problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zokan31 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zapomniałem dodać, był wymieniany 2 lata temu cały rozrząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 na PB i LPG to samo?? zakręć butlę i pojeździj na PB zobacz czy się poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zokan31 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 To samo na LPG i benzynie, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 zakręć butlę, zmierz przepływomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertsenior Opublikowano 23 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 W dniu 23.01.2023 o 18:22, zokan31 napisał: To samo na LPG i benzynie, niestety. No i jak sprawa się zakończyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi