dudek1234 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Witam czy nissan qashqai j10 2012r 1.6dci ma zmieniarkę na 6 płyt jeśli tak to jak je włożyć z góry dziękuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Ja nie mam zmieniarki. Tylko na 1 płytę. Ale może masz jakiś inny sprzęt, daj zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukisan Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Ja miałem w roczniku 2008. Płyty wkłada się od czoła, po kolei. Program wszystko podpowiada. Przejrzyj instrukcję obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 9 godzin temu, dudek1234 napisał: Witam czy nissan qashqai j10 2012r 1.6dci ma zmieniarkę na 6 płyt jeśli tak to jak je włożyć z góry dziękuję.Pozdrawiam jeśli takie radio to jest zmieniarka 6 płytowa Jeśli takie radio to tylko odtwarzacz jednopłytowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_slawek Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Jest jeszcze takie radio. Rocznik 2011 FL. W zasadzie nie korzystam z CD, bo mam podpięty Pendrive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi