Pietia99 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Hej, sprawa się pojawia w wielu miejscach ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania które by mi pomogło... Od jakiegoś czasu na wyświetlaczu pokazuje mi tylko dystans a i b, a nie pokazuje spalania i dystansu na paliwie... Czy ktoś wie co to jest?/jak naprawić?/ jak się za to zabrać? Z góry dziękuję za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzimii8 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 U mnie ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzimii8 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuliaos Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 I also had the same problem but it might handle this problem better for amanda the adventurer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi