PiotrekW8107 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) Witam chciałem się dowiedzieć czym różnią się znaczki Nissan poza wyglądem jestem ciekaw bo sa dwa rodzaje.Jeden jest samo logo nissana a drugi w takim trapezie. Edytowane 10 Lutego 2023 przez PiotrekW8107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekgoodadvice Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Witam, ten znaczek w trapezie był montowany na początku produkcji j11 b, mam auto z rocznika 2017 i właśnie taki znaczek. Od 2019 był już mniejszy, za oboma jest umieszczony radar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekW8107 Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Myślę że to ekonomia. J12 chyba ma - drukowane, odlewane, zalewane brzydkie znaczki. Wcześniej były tradycyjne " tłoczone" odlewane z plastyku Na pewno ładniejsze,. Zresztą na foto chyba oba są jak zdjęcia. Ja mam taki : znaczek bez reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Witam, ten znaczek w trapezie był montowany na początku produkcji j11 b, mam auto z rocznika 2017 i właśnie taki znaczek. Od 2019 był już mniejszy, za oboma jest umieszczony radar. Coś namieszałeś.Radar jest w J11 montowany za zderzakiem, w tym pasku między górna i dolną kratką. JJ11 jest już tylko pod kratką.Znaczki różnią się i pod wytłaczanym był na wierzchu obiektyw kamery a w tym płaskim jest osłonięty za pleksi znaczka.Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekgoodadvice Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 (edytowane) 15 godzin temu, MirekCC napisał: Coś namieszałeś. Radar jest w J11 montowany za zderzakiem, w tym pasku między górna i dolną kratką. JJ11 jest już tylko pod kratką. Znaczki różnią się i pod wytłaczanym był na wierzchu obiektyw kamery a w tym płaskim jest osłonięty za pleksi znaczka. Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka Kamera nie jest pod "pleksą" a pod chromowa listwą. Radar zaznaczony na zdjęciu. Pozdrawiam. Edytowane 11 Lutego 2023 przez wujekgoodadvice Pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Masz rację.To jednak mi się coś namieszało z odwrotną lokalizacją w JJ11?Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi