deyv1992 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Witam. Wyskakuje mi inspekcja olejowa a do wymiany jeszcze hoho wiec stad moje pytanie . Jak skasowac samemu ten komunikat i czy moge to zrobic jesli samochod mam w leasingu? QQ 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Pewnie na pierwszym przeglądzie w 2022 roku Ci nie wyzerowali inspekcji. Inspekcję kasujesz w menu ustawień na środkowym wyświetlaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 16 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Mam tylko nadzieję że nie sugerujesz się wymiana oleju w ASO co 25-30 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi