Sebaki83 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Witam. Potrzebuje informacji jak się dostać do siłowników. Wiem że trzeba jakoś zdemontować tylne fotele i boczki ,tyle że nie wiem jak się za to zabrać. Może ktoś z Was już to robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintju Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Robiłem, kanapa, boczki trzeba zdemontować. Szczegółów nie pamiętam, ale do ogranięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaki83 Opublikowano 18 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Pamiętasz może jak się demontowało kanapę? Próbowałem ale nie bardzo chciała puścić. Nie chce czegoś urwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintju Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Jutro sprawdzę, o ile pamiętam to jest na zatrzaskach... Po prostu trzeba szarpnąć do góry, dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaki83 Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 W dniu 18.02.2023 o 22:53, marcintju napisał: Jutro sprawdzę, o ile pamiętam to jest na zatrzaskach... Po prostu trzeba szarpnąć do góry, dam znać. Dałbyś radę sprawdzić dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintju Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Tak jak pisałem, trzeba mocno szarpnąć do góry. Są trzy zatrzaski, możesz sobie je na przyszłość posmarować smarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi