DARO1990_2 Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Witam wie ktoś do czego służy małe gniazdo obok złącza obd ? Temat już był jest zarchiwizowany lecz nie było odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARO1990_2 Opublikowano 13 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Nikt nie wie od czego to złącze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Zdjęcie? Możliwe, że diagnostyka modułu AVM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARO1990_2 Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 W/G diagramu złącze to jest odpowiedzialne za nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Może nie jest ale może być połączone z modułem kamer AVM. W pulsarze to gniazdo łączy się z AVM. A jak jest w xtrail to nie wiem. W połqczeniach AVM nie ma żadnych odwołań do tego gniazda, nie widziałem w każdym razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Ciekawe, bo diagram dla C13 nie ma tego portu opisanego. A AVM programowalny jest przez OBD dla C13 jak i dla T32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi