Semko Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Witam, jestem przed zakupem nowego x traila, w wersji Tekna jest oferowana piękna skórzaną jasna tapicerka karmel. Wnętrze wyglada super i tu pojawia się wątpliowosć. Jak wymagająca jest taka tapicerka w codziennym użytkowaniu również w wersji z dziećmi?, czy trudno jest utrzymać atrakcyjny wygląd przez kilka lat.?NIe mam niestety żadnych doświadczeń z jasną tapicerka. będę wdzięczny za Wasze uwagi na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eloar Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Jak to mówią: brudzi się tak samo, tylko na jasnym widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielon Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Jeżeli masz wyczyszczoną tapicerkę skórzaną - powinno się to robić raz w roku (czyszczenie i impregnacja), możesz codzienne brudy wyczyścić dedykowanym Leather QD i fibrą, ewentualnie wilgotna chusteczka bezzapachowa. Pamiętamy, że nie przemaczamy skóry i powierzchnia powinna być zimna, czyścić w cieniu. Ja mam od 4ech lat i nie narzekam przy dwójce dzieci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi