Arshina13 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Witam, kolega ma nissana Pickup d21 2.7D, chcemy wsadzić tam turbinkę z wersji 2.7TD, wszystko ładnie pasuje i teraz zaczyna się lepszy temat. Nie mogę nigdzie znaleźć informacji czy ktoś kiedyś coś takiego robił i moje pytanie czy wtryski z 2.7D uciągną i czy oryginalna pompa też da radę (jest świeżo zregenerowana) i jak wygląda później strojenie tego wszystkiego. Pierwszy raz robimy taki projekt na starszym aucie i chcę wiedzieć na co się przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Na forum nie znajdziesz nic na temat, prócz tego Lecz nic z niego nie wynika. Wg mnie jeśli ogarnięcie smarowanie i chłodzenie tak jak fabryka chce, to reszta da radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi