SethAngel Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Proszę o pomoc w zrozumieniu błędu U1309 w Nissanie Qashqai 2016 1.6 DIG-T 163 KM. Nigdzie nie mogę znaleźć rozpiski dla błędów z U a nie P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Godzinę temu, SethAngel napisał: Proszę o pomoc w zrozumieniu błędu U1309 w Nissanie Qashqai 2016 1.6 DIG-T 163 KM. Nigdzie nie mogę znaleźć rozpiski dla błędów z U a nie P. W zrozumieniu Ci nie pomogę, ale po wpisaniu w Google "Nissan kod błędu U1309" trochę tego się wyświetliło ... m.in. to Kod błędu U1109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SethAngel Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Wiem jedynie, że kod ten ma coś wspólnego z czujnikami parkowania bądź kamerą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assetsneer Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 (edytowane) Ten kod błędu występuje również w moim Nissanie Qashqai ST+ 2023. Jaka jest poprawka? coreball Edytowane 20 Października 2023 przez assetsneer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi