nissan Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Od jakiegoś czasu mam mocne piszczenie w okolicach lewej tylnej lampy, które najwyraźniej słychać wewnątrz w bagażniku. Piszczy podczas jazdy, a ostatnio nawet, jak całkowicie wyłączyłem samochód i zostawiłem na parkingu. Zauważyłem, że jak jadę i lekko przyhamuję, żeby zmniejszyć prędkość, to piszczenie na chwilę milknie, a później znowu. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzaa Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 On 4/2/2023 at 1:57 PM, nissan said: Od jakiegoś czasu mam mocne piszczenie w okolicach lewej tylnej lampy, które najwyraźniej słychać wewnątrz w bagażniku. Piszczy podczas jazdy, a ostatnio nawet, jak całkowicie wyłączyłem samochód i zostawiłem na parkingu. Zauważyłem, że jak jadę i lekko przyhamuję, żeby zmniejszyć prędkość, to piszczenie na chwilę milknie, a później znowu. Co to może być? Jest tam glosniczek od alarmu, immobilizera. U mnie piszczal ok 10 sek po zamknieciu auta, kiedy mialem odwrocony czujnik maski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi