adi2412 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Witam . Mam pytanie , czy ktoś wie jaka powinna być odległość elektrod w silniku 1.2 benzyna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Wg instrukcji 0,65 mmWysłane z mojego IN2013 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi2412 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 W instrukcji nie jest napisane , ale dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Poszukaj dokładnie, w instrukcji jest napisane Wysłane z mojego IN2013 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Proszę bardzo Wysłane z mojego IN2013 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AC_62 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Jak kupujesz nowe świece dedykowane do tej wersji silnikowej to odstępy są fabryczne ustawiane i nie należy ich zmieniać, a szczególnie świec irydowych. Właśnie takie maja montowane silniki 1,2. Ja świece wymieniałem przy 50 000 km i to tylko dlatego że pojazd jeździ w 90% miasto i są częste rozruchy silnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 2 godziny temu, AC_62 napisał: Jak kupujesz nowe świece dedykowane do tej wersji silnikowej to odstępy są fabryczne ustawiane i nie należy ich zmieniać, a szczególnie świec irydowych. Właśnie takie maja montowane silniki 1,2. Ja świece wymieniałem przy 50 000 km i to tylko dlatego że pojazd jeździ w 90% miasto i są częste rozruchy silnika. I nie radzę przy tym silniku przekraczać przebiegu 50 tys na świecach w mieście,u mnie po 57 tys urwała się elektroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi