Gość krrizz Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 PILNIE POTRZEBNA DO K12 najlepiej po face lifcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 ASO. W niektórych dają bezplatnie a w niektórych nie HHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 to wiem sam tam pracuje ale szukam elektronicznej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Pozostają tylko jakieś forma. Tu jednak wątpię, żeby ktoś miał do K12 i to jeszcze po lifcie. Nawet bym powiedział, że za dużo roboty ze skanowaniem i potem konwersją jpgów na PDFy HHA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 No wiec chcialam odnowic temat, bo pare osob sie mnie pytalo o instrukcje obslugi... Wiec mam :diabel: , i pewnie bede kserowac. Czy jest ktos chetny bym mu kserowala?? :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArturK12 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Dzień dobry. Posiadam Micre z 2005 roku. Bylbym chętny na egzemplarz instrukcji (czy ksero). Jakbys podala na maila arp@arppracownia.com.pl koszt i nr twojego konta to wplacę wczesniej pieniadze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slavko Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jeżeli ktoś mógłby udostępnić wersję elektroniczną lub ksero instrukcji obsługi K12 to byłbym bardzo wdzięczny. Oczywiście ponosze wszelkie koszty z tym związane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Bylbym chętny na egzemplarz instrukcji (czy ksero) ksero instrukcji obsługi K12 Jestem w stanie odbic wam instrukcje na ksero, ale dopiero gdzies za tydzien... Napiszcie mi czy nadal chcecie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slavko Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Jestem w stanie odbic wam instrukcje na ksero, ale dopiero gdzies za tydzien... Napiszcie mi czy nadal chcecie Pozdrawiam Ja bardzo ale to bardzo chcę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 To za tydzien. Bo teraz jade na 4 dni nad morze, a potem pracuje. Ale obiecuje,ze jak wroce, to wezme sie za ta sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi