spawel94 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Witam. Mam problem i szukam jakiegoś pomysłu. Potrzebuję wyciągnąć kratki nawiewu z panelu środkowego. Panel już zdjęty, widziałem filmik na yt jak to powinno wyglądać ale za nic nie mogę tego ściągnąć tą metodą. Są tam 4 zatraski które się powinno wcisnąć i powinno zejść. Ale jakoś nie mogę z tym poradzić. gallery pages (1).pdf gallery pages.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekqwe Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Możesz pokazać film na YT o którym wspominasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawel94 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 2 minuty temu, piotrekqwe napisał: Możesz pokazać film na YT o którym wspominasz? Tak mniej więcej w połowie filmiku widać jak gość to ściąga. Mi po wielu próbach udało się to ściągnąć. Jednak na filmiku widać że gość to palcami ściąga, ja musiałem walczyć śrubokrętem ale w końcu się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi