janko23 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Witam, co to za model radia myślałem ze to lcn3 . Niestety nie. dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) 23 minuty temu, janko23 napisał: co to za model radia myślałem ze to lcn3 . Niestety nie Gdybyś chociaż podał rocznik auta w którym siedzi ta navi, pewnie dostałbyś konkretną odpowiedź. Natomiast konkret wraz z najnowszą pasującą do tego egzemplarza kartą, znajdziesz TUTAJ wchodząc z MENU w model auta, a następnie wybierając rocznik Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez Bilunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Lcn2k70b00 (connect 3). Nie jestem pewien, ale chyba nie ma czegoś takiego jak lcn3. Jest chyba LCN1 (connect 1), LCN2.0a lub bez "a" (connect 2), LCN2kai (connect 3) i AIVI (alliance in vehicle infotainment) (connect 4) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodomela Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) dlaczego uważasz że nie LCN3? włożyć kartę, wejść w nawigację, wyświetlić szczegóły nawigacji i wersję Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez dodomela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi