monia Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Cześć, czy ktoś byłby w stanie odpowiedzieć, czy wąż/przewód w miejscu strzałki jest wprowadzony na stałe, czy można go wymontować? W miejscu wejścia węża do tego czegoś metalowego (pisze kobieta, jakby co )ucieka płyn od wspomagania. W zasadzie tylko w momencie maksymalnego obrotu kierownicą. Mechanicy jacyś średnio zaznajomieni w mojej mieścinie albo boją się podjąć próbę wyjęcia. Szukałam całości, żeby wymienić ewentualnie, ale nigdzie nie mogę zdobyć, ani używki ani nawet w ASO. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Jest na necie do sprzedania i chyba zdjęcie identyczne https://www.otomoto.pl/oferta/primera-p12-2-0-16v-przewod-waz-wspomagania-ID6DPz61.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monia Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Niestety już sprzedany. ? Zdjęcie zapożyczyłam dla zobrazowania problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi