Gomez12 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 (edytowane) Witam. Mam Qashqaia J11 z 2018r. 1.6 diesel. Pakiet N-CONNECTA. Nie posiada androida auto. Czy ktoś wie co trzeba zrobić/wymienić/kupić aby mapa google z telefonu Samsung wyświetlała się na ekranie samochodu i aby auto w ogóle widziało telefon ? Oryginalnie działa tylko bluetooth i nic więcej. Może ktoś już to ogarniał i konkretnie podpowie na jakiego " chińczyka " podmienić. Pozdrawiam. Edytowane 30 Kwietnia 2023 przez Gomez12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Trzeba zmienić radio Wysłane z mojego IN2013 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Nissan się postarał żeby nowe radio z AA już nie pasowało do starych modeli Co za szuje. Zostaje chińszczyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Da się nissanowskie radio zrobić, jednak potrzeba przejściówkę zrobić na kostkę 40 pinową, trzeba wkodować radio w ASO (o ile się da, ponoć się da, ale w ASO dla świętego spokoju mówią, że się nie da) lub dodać emulator. Niestety jak ktoś ma bardzo rozbudowane funkcje o jakieś samoparkowanie to może to stracić. Potrzeba też przerobić mikrofon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Podsumowując szkoda zachodu.Wysłane z mojego SM-A526B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Najlepiej dodać wymóg AA podczas szukania samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard48 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Ja mam J11 z 2018r ale takiego przypadku nie mam ,AA działa z androidem 10,11 jak i 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi