MiB Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Witam, mam pytanie czy polecicie w okolicy Pruszkowa czy Wwy speca, który zamontuje dodatkowo zwykłe zewnętrzne radio Bluetooth- Primera P12 2003r. Fabryczne działa, ale potrzebuję połączyć się z telefonem i tu chyba innego rozwiązania nie widzę. z góry dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Mozesz kupic FM transmiter i nie potrzebujesz dodatkowego radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiB Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Tak wiem, że transmiter jakoś załatwiłby sprawę ale chciałbym uzyskać lepszą jakość muzyki i jednak zależy mi na włożeniu zewnętrznego radia w miejsce CD od nawigacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek8628 Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Możesz wymienić radio na androida i zachować wszystkie funkcje ori radia. W miejscu obecnego wyświetlacza miałbym androida i słuchałbyś YT prosto z radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi