GregSz Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Witajcie, to mój pierwszy post dlatego najpierw witam wszystkich. A teraz do rzeczy, kupiłem X traila z wywalonym kopytem, 136 KM, zakupiłem nowy silnik i jak się okazało ten słabszy. Kolega Mechanik przełożył pompę i turbinę, z tego uszkodzonego, bo inne były wtyczki ,piny. No i teraz zapala ale nie wchodzi na obroty i komputer pokazuje niezgodność położenia wału, co może być przyczyną. podpowiedzcie proszę. Teraz, GregSz napisał: Witajcie, to mój pierwszy post dlatego najpierw witam wszystkich. A teraz do rzeczy, kupiłem X traila z wywalonym kopytem, 136 KM, zakupiłem nowy silnik i jak się okazało ten słabszy. Kolega Mechanik przełożył pompę i turbinę, z tego uszkodzonego, bo inne były wtyczki ,piny. No i teraz zapala ale nie wchodzi na obroty i komputer pokazuje niezgodność położenia wału, co może być przyczyną. podpowiedzcie proszę. Znaczy się ten słabszy zamontowałem do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoog Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Te dwa silniki się różnią od siebie nie tylko pompa i turbina. To nie będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi