mateusz1996 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Witam. Nissan Primera p12 1.9dci 2004 czy da się zdemontować maglownice bez opuszczania sanek? Orientuje się ktoś czy w tym modelu były różne modele maglownicy na mojej jest numer 34 012 493 i nie ma naklejki z innymi numerami. Pytanie czy w 1.9dci był montowany tylko jeden rodzaj maglownic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chytry.lis Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 (edytowane) Moja też miała taki numer na korpusie. Na naklejce był numer 48001 BA200. Niestety więc nie pomogę bo maglownica została tydzień temu wymieniona przez serwis i jak oni to zrobili to niestety nie wiem. Miałem ją od nowości. Do wymiany auto zrobiło 333 tyś km. Wymieniałem bo przekładnia się "pociłam" i diagnosta na SKP się co roku czepiał. Edytowane 15 Maja 2023 przez chytry.lis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi