valdi99 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 (edytowane) Witajcie, jestem tu nowy, przeczytałem prawie całe forum, ale nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie. Od dawna marzy mi sie X-trail i obecnie mam na oku T30 w benzynie z 2005 roku do kupienia, ale wersja "comfort", czyli minimum, tj. bez napędu 4x4. Czy trudne będzie dołożenie 4x4 w tym przypadku? Co muszę dokupić i jak to kosztowo wygląda? Średnio uzdolnony mechanik ogranie..? Edytowane 23 Maja 2023 przez valdi99 update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 chyba to nieopłacalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Nie opłacalne w 100%, to jest już wiekowy pojazd gdzie mogą być różne rzeczy do wymiany, i trzeba dawce mieć. Lepiej poszukać T31 z dobrym serwisem udokumentowanym i przebiegiem mniej niż 300 k i od razu z 4x4, tyle ,że to nie jest terenówka tak czy inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi99 Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 (edytowane) Dzięki za odp. Dawca znalazłby się. Pytanie tylko czy napedy w tym modelu są wytrzymałe, czy awaryjne - a tego nie wiem... > to nie jest terenówka tak czy inaczej... Wiem, terenówkę już miałem (Disco) a teraz potrzebuję wygodny dupowozik, ale żeby jednak nie bał się wjechać do lasu czy na łakę. Z wielu różnych względów wybór pada na x-trail'a... Edytowane 23 Maja 2023 przez valdi99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi99 Opublikowano 24 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Adminie - można zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi