motor Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Witam wszystkich.Pytanko.Czy w qq 1,6 benzyna manual 2009r wymienia się olej w skrzyni biegów i ew na jaki.Za konkrety serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Masz instrukcję obsługi? Tam jest napisane jaki olej. Wrócę do siebie to zerknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_slawek Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Ja wymieniłem na ten: Olej Elf Tranself NFP 75w80, po przebiegu około 160000km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motor Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Dzięki bardzo 7 godzin temu, cezzar1 napisał: Masz instrukcję obsługi? Tam jest napisane jaki olej. Wrócę do siebie to zerknę. Faktycznie,zapomniałem o niej ale qq mam od niedawna i dopiero się go uczę .Dzięki 2 godziny temu, sk_slawek napisał: Ja wymieniłem na ten: Olej Elf Tranself NFP 75w80, po przebiegu około 160000km. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 31 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Witam, Motul Motylgear 75W80 https://www.motul.com/pl/pl/products/motylgear-75w80 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk82 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Ten olej od motula ja ostatnio zalałem do skrzyni 6 biegowej do 1.6 dci . Ogólnie nissan nie oficjalnie podawał żeby w nowym aucie wymienić olej po 60 tyś km i później już bez wymiany . Oczywiście to nie tyczy się automatów , tam wymiana powinna być co 60 a nie co 90 tyś jak zaleca producent i tylko dynamiczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi