Zlomek23 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Witam mam problem z radiem mianowicie po włączeniu radia po około minucie dźwięk się wygłusza po około 5 minutach dźwięk powraca tyczy się to radia BT CD AUX. Przywrócenie ustawień fabrycznych nie działa Nissan Qashqai 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 2015 r,czyli pierwsza wersja wynalazku Nissana pod nazwą NCII,w przypadku gdy reset nie działa,najprawdopodobniej zadziała tylko zmiana softu w serwisie.Wiele razy przez to przechodziłem,utrata dźwięku,obrazu...zmiana softu pomagała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zlomek23 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Dobra dzięki na tygodniu udam się do serwisu zobaczymy co powiedzą. A czy mniej więcej orientujesz się jaki koszt tego ? 15 godzin temu, JACKO29 napisał: 2015 r,czyli pierwsza wersja wynalazku Nissana pod nazwą NCII,w przypadku gdy reset nie działa,najprawdopodobniej zadziała tylko zmiana softu w serwisie.Wiele razy przez to przechodziłem,utrata dźwięku,obrazu...zmiana softu pomagała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Niestety nie orientuję się w cenach tego typu atrakcji.Następny Qashqai już był zakupiony ze zwykłym radiem,po to tylko żeby wyleczyć się z tego wynalazku nissana i zamienić go na badziewnego Chińczyka z którym jeżdżę już 5 rok i nic mu się nie dzieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zlomek23 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Dobra a czy istnieje możliwość ściągnięcia gdzieś tego softu i wgrania go samemu? Bo jak mam dać kilka $$ to już wolę kupić chińskie radio z androidem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2o Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Można samemu wgrać nowszy soft. https://forum.nissanklub.pl/topic/116223-aktualizacja-oprogramowania-radia-nc-przed-liftem/ U mnie aktualizacja przebiegła prawidłowo. Jak dobrze pamiętam miałem wersję D205. Czasami zawieszał się dotyk. Teraz jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zlomek23 Opublikowano 11 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 O dzięki zrobiłem tak i zaczęło grać normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi