bercik_2003 Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Witam, proszę Was o pomoc dot. mojego przypadku polegającego na dziwnie działającym centralnym zamku. Otóż sytuacja wygląda tak, mam dwa kluczyki i czy robię cokolwiek jednym czy drugim to muszę parę lub paręnaście razy naciskać otwieranie/zamykanie aby auto się otworzyło/zamknęło. Wymieniałem baterie, microswitche w kluczyku i nic. Gdzieś oglądałem i czytałem że problemem może być moduł BCM. Kupiłbym ten moduł ale nie wiem czy trzeba go kodować (jakim programem) czy wystarczy podmienić jeden do jednego. Dodam jeszcze iż teraz mam włączoną opcję otwarcia jednych drzwi po jednym naciśnięciu gdyż kiedyś przy otwieraniu wszystkich drzwi w okresie letnich upałów gdy stało na słońcu i było zamknięte to po jakimś czasie np. pół godziny samo się otwierało. Wiem że ciężki przypadek ale liczę na waszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi