bruno Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Witam szanownych klubowiczów mam pytanie do kolegów którzy dokładali halogeny do ubogiej wersji nissana qashqaia j10, czy potrzebny jest jeszcze przekaźnik do halogenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 21 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Ze względu że moje zapytanie zostało bez odpowiedzi a biorę to na karb sezonu wakacyjnego, to dla kolegów na forum którzy chcieliby założyć halogeny w swoich samochodach okazało się że instalacja w qashai j10 w wersji ubogiej czyli Visia którą ja mam jest fabrycznie wyposażona w cała elektrykę włącznie z przekaźnikiem. Tak że wystarczy tylko podpiąć halogeny do kostki która jest w zderzaku od strony pasażera radze odkręcić zbiornik spryskiwacza dwie śrubki M6 dostęp łatwy i wymienić gałkę pod kierownicą z możliwością włączenia przednich halogenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi