Olarek1973 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Czy ktoś już wymieniał kartę SD z navigacji w Nissanie qashqai z 2017 na aktualną. Może coś polecicie ja znalazłem na allegro Nissan Connect 3 Europa 2023 Karta SD QASHQAI - może już ktoś ją przetestował lub może jest inna metoda aktualizacji map ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Użyj wyszukiwarki.Jest sporo taki tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 14 godzin temu, Olarek1973 napisał: Czy ktoś już wymieniał kartę SD z navigacji w Nissanie qashqai z 2017 na aktualną. Może coś polecicie ja znalazłem na allegro Nissan Connect 3 Europa 2023 Karta SD QASHQAI - może już ktoś ją przetestował lub może jest inna metoda aktualizacji map ??? TUTAJ możesz sobie sprawdzić jaka jest najnowsza karta z mapami do Twojego Nissana. V7 na obecną chwilę to ostatni wypust sprzed 1,5 roku. Co do jej aktualności, to od tego czasu wiele się zmieniło w naszej infrastrukturze drogowej, szczególnie w kwestii S-ek, autoban, czy obwodnic. Ja zaopatruję się w mapy w Dramp-Expert - to sprawdzone wielokrotnie i pewne źródło - polecam, bo w necie niektórzy sprzedawcy wystawiają starocie, deklarując w opisie, że to naj, naj, najnowsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi